BLESSURECONSULTEN

Niets is zo vervelend als een sportblessure, maar ook klachten tijdens werk of bij je dagelijkse bezigheden kunnen een behoorlijke impact hebben. Onze sportartsen zijn gespecialiseerd in klachten van de spieren, pezen en gewrichten. Niet alleen bij sportblessures, maar ook bij klachten met een andere oorzaak.

Onze aanpak

Jouw sportarts gaat op zoek naar de oorzaak van je klachten, stelt een diagnose, en maakt een behandelplan op maat. De sportarts kijkt daarbij niet alleen naar je klacht, maar naar jouw lichaam als geheel. Is de diagnose niet duidelijk? Dan wordt aanvullend onderzoek verricht.

Na een aantal weken wordt het resultaat van de behandeling geëvalueerd. Zo nodig wordt het behandelplan bijgesteld of vindt doorverwijzing plaats naar een medisch specialist.

Waar heb je een blessure?

Klik op de afbeelding voor meer informatie over uw blessure.

Mijn blessure zit elders

Heeft u elders een blessure, bijvoorbeeld in uw spieren of pezen, polsen, ellebogen, of nek, of heeft u meerdere klachten die mogelijk met elkaar samenhangen?

Onze specialisten weten wat er aan de hand is en wat u er aan kunt doen. Zij richten zich niet alleen op uw klacht, maar kijken naar uw lichaam als geheel. Zij zoeken naar de achterliggende oorzaak en weten hoe de ene klacht de andere kan beïnvloeden.

U kunt binnen twee werkdagen terecht voor een snelle diagnose en een behandelplan op maat.

Bel ons: 088-2290999 of maak direct een afspraak

Van diverse sportblessures hebben wij een informatiefolder. Klik hier voor de folders.