CONTACT

Locatie Amsterdam Zuid
(SMC Fysiomed)
IJsbaanpad 6
1076 CV Amsterdam

Locatie Haarlem
(Sportcentrum Kenamju)
Parklaan 125
2011 KT Haarlem

Locatie Zaandam
(LEEF!)
Brikstraat 4
1503 BK Zaandam

T 088 – 229 09 99
F 020 – 524 12 33
M 06 – 246 348 21

Email [email protected]

Heeft u vragen of opmerkingen kunt u dat via het contactformulier naar ons versturen. U kunt het formulier ook gebruiken als ideeënbus, voor als u goede aanvullingen voor onze praktijk weet.

NEEM CONTACT OP

Door het invullen van het contactformulier gaat u akkoord met onze privacy policy.

Routebeschrijving Locatie SMC Fysiomed

Te voet:

SMC Fysiomed ligt op loopafstand vanaf het Olympisch stadion.

Openbaar vervoer:

Tram: lijn 16 en 24 stoppen aan het begin van het IJsbaanpad.
Bussen: lijn 62, 170, 172, 174, 272, N70 uitstappen bij halte IJsbaanpad.
Metro: stations Amstelveenseweg is op loopafstand van het IJsbaanpad.

Per auto:

Vanuit alle richtingen houdt u Ringweg A10 Zuid aan, ten zuiden van Amsterdam (vanaf de A1 eerst A10 Oost). Op de A10 Zuid neemt u de afslag 8 – Amsterdam Oud Zuid (S108). Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf.
Bij de eerstvolgende kruising gaat u linksaf.

Parkeren:

Onder het olympisch stadion is een parkeer garage.
Op de openbare weg is het van maandag t/m zaterdag betaald parkeren van 09.00-21.00 uur (€ 3,00/uur). Ook kunt u parkeren bij de nabijgelegen Sporthallen Zuid (linksaf op de rotonde op het IJsbaanpad), tegen een gunstig tarief. Over het
algemeen is er voldoende parkeergelegenheid om en nabij het IJsbaanpad.

Routebeschrijving locatie Haarlem Kenamju

Let op:  Jessica Gal Sportartsen is tijdelijk bereikbaar via de ingang om de hoek in sportcentrum Kenamju, op Phoenixstraat 13.

Openbaar vervoer / te voet:

Jessica Gal Sportartsen bevindt zich op 400 meter (6 min) van het Centraal Station.

Per auto:

Vanuit Den Haag:  vanaf de A12/A4 richting Amsterdam: volg de 2 rechterrijstroken bij knooppunt de Hoek en volg de borden A5 richting Haarlem. Na 6 km neemt u de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Raasdorp en volgt u de borden A9. Volg de rechterrijstrook bij knooppunt halfweg-knooppunt Rottepolderplein en volg de borden A200 richting Haarlem. Neem de 2e afslag op de rotonde A200 richting Haarlem. Neem afslag N200 richting Haarlem-Centrum/Haarlemmerliede. Volg de middelste rijstrook en sla rechtsaf naar de Gedempte Oostersingelgracht/de N200. Sla linksaf naar de Papentorenvest. Sla rechtsaf naar de Koudenhorn. Volg de weg. Sla linksaf naar de Parklaan. Sla rechtsaf naar de Phoenixstraat.

Vanuit Utrecht: vanaf de A2 of A12 richting Amsterdam: volg de 2 rechterrijstroken bij knoopput holendracht en volg de borden A9 richting Amstelveen/Haarlem/Luchthaven Schiphol. Volg de rechterrijstrook bij knooppunt halfweg-knooppunt Rotterpolderplein en volg de borden A200 richting Haarlem. Neem de 2e afslag op de rotonde A200 richting Haarlem. Neem afslag N200 richting Haarlem-Centrum/Haarlemmerliede. Ga verder op de N200. Volg de middelste rijstrook en sla rechtsaf de Gedempte oostersingelgracht/de N200. Sla linksaf naar de Papentorenvest. Sla rechtsaf naar de Koudenhorn. Volg de weg. Sla linksaf naar de Parklaan. Sla rechtsaf naar de Phoenixstraat.

Vanuit Zaandam: vanaf de A8 richting Amsterdam: neem de A10 West. Neem de afrit A5 richting Rotterdam/Haarlem. na 9.4km volgt u de 2 rechterrijstroken A9 richting Alkmaar/Haarlem. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt halfweg-knooppunt Rottepolderplein om de borden A200 richting Haarlem te volgen. Neem de 2e afslag op de rotonde A200 richting Haarlem. Neem afslag N200 richting Haarlem-Centrum/Haarlemmerliede. Ga verder op de N200. Volg de middelste rijstrook en sla rechtsaf naar de Gedempte Oostersingelgracht/de N200. Sla linksaf naar de Papentorenvest. Sla rechtsaf naar de Koudenhorn. Volg de weg. Sla linksaf naar de Parklaan. Sla rechtsaf naar de Phoenixstraat.

Parkeren:

Zolang er plaats is, kunt parkeren op het parkeerterrein van Kenamju. U kunt hiervoor aanbellen bij de slagboom. Anders kunt u parkeren in de parkeergarage bij het station aan de Lange Herenstraat (ca. 6 minuten lopen). Ook in de directe nabijheid van ons pand kunt u de auto kwijt tegen een tarief van € 4,20 per uur.

Routebeschrijving locatie Zaandam leef!

Openbaar vervoer / te voet:

Per auto:

Vanuit Den Haag:

Vanuit Utrecht:

Vanuit Zaandam:

Parkeren: