Onze filosofie

Filosofie Jessica Gal Sportartsen
Na haar topsportcarrière en haar specialisatie tot sportarts heeft Jessica Gal een aantal jaren bij diverse sportmedische instellingen gewerkt. Regelmatig had zij het gevoel “dat kan beter”.

In 2009 kreeg zij de kans haar eigen sportmedisch adviescentrum op te richten. Met dezelfde drive als tijdens haar topsportcarrière is zij sindsdien bezig haar nieuwe doel te realiseren: topsporters, recreatieve sporters en mensen met een chronische ziekte voorzien van de best mogelijke sportmedische zorg en hen helpen optimaal te presteren en plezier te halen uit sport en beweging.

Kernwaarden

De kernwaarden van Jessica Gal Sportartsen zijn kort maar krachtig: Persoonlijk, Samen, Meetbaar.

Persoonlijk
Wetenschappelijk onderzoek is belangrijk en Jessica Gal Sportartsen volgt daarom recente ontwikkelingen op de voet. Maar, patiënten zijn geen statistieken. Wat voor de een goed werkt, kan bij de ander geen resultaat opleveren. Wij kijken naar jou als persoon, jouw doelstellingen en jouw mogelijkheden en maken op basis daarvan een behandelplan op maat.

Samen
De tijd dat de arts bepaalde wat er moest gebeuren en de patiënt ‘ja dokter’ zei is voorbij. Herstellen van een blessure of verbeteren van je conditie vergt jouw eigen inzet. Jouw inbreng en motivatie zijn belangrijk, zowel bij de keuze van behandeling als bij het werken aan herstel. Onze artsen stellen de diagnose en leggen je de behandelingsmogelijkheden voor. Samen beslissen jullie welke aanpak het beste bij jou past.

Meetbaar
Meten is weten. Wij willen weten of onze aanpak werkt. Om te kunnen beoordelen of een behandeling effect heeft gehad zijn data nodig. Door middel van vragenlijsten, krachtmetingen, en andere gerichte testmethoden volgen wij je ontwikkeling en krijg je direct inzicht in de verbetering die je doormaakt.