VESTIGINGEN

Amsterdam Zuid

De hoofdvestiging van Jessica Gal Sportartsen bevindt zich in Amsterdam Zuid binnen Sportmedisch Centrum Fysiomed. Hier wordt het complete pakket aan sportmedische zorg geleverd. De inspanningstesten op de loopband en echografische onderzoeken vinden hier plaats.

Er is een intensieve samenwerking met de fysiotherapeuten, sport diëtiste, sportpsychologen, podotherapeuten en overige (paramedisch) specialisten binnen het sportmedisch centrum.

Binnen SMC Fysiomed begeleiden wij niet alleen topsporters en recreatieve sporters maar ook patiënten met een chronische aandoening (bijvoorbeeld artrose, Long Covid, Schildklier-, hart- en longaandoeningen) of klachten van de spieren, pezen of gewrichten. 

Heb je een blessure of klachten tijdens inspanning, wil je een sportkeuring of heb je een andere vraag over sport, beweging en gezondheid? Onze sportartsen staan 5 dagen per week voor je klaar.

Adres:

IJsbaanpad 6
1076 CV Amsterdam
Tel: 088-2290999
Fax: 020-5241233
Routebeschrijving

haarlem

Op 1 juli 2017 hebben wij in Haarlem onze tweede vestiging geopend. Wij zijn gevestigd op de Parklaan 125 in ons pand, aangrenzend aan Sportcentrum Kenamju.

Wij werken intensief samen met de fysiotherapeuten, de dietiste en de trainers van Sportcentrum Kenamju.

Heb je een blessure of klachten tijdens inspanning, wil je een sportkeuring of heb je een andere vraag over sport, beweging en gezondheid? Je kunt op dinsdag, woensdag en donderdag in Haarlem terecht bij onze sportartsen Sandra Chung en Rik Weber.

Adres:

Parklaan 125
2011 KT Haarlem
Tel: 088-2290999
Fax: 020-5241233
Routebeschrijving

zaandam

Op 1 september 2021 hebben wij in Zaandam onze derde vestiging geopend. In Zaandam zijn wij gevestigd op de Brikstraat 4, in het pand van Sportmedisch centrum LEEF!.

Als klant van LEEF! sta je er nooit alleen voor. De visie binnen Leef! is dat mensen zelf de kwaliteit van hun leven kunnen verbeteren, mits ze voldoende en goed ondersteund worden. LEEF! is innovatief, professioneel, werkt klantgericht, vol passie en met een lach.
Daarbij is de missie van LEEF! om klanten blijvend te begeleiden. LEEF! stimuleert hun klanten om hun vooruitgang tijdens de behandeling vast te houden. Dat kunt u door regelmatig aan uw gezondheid te blijven werken. LEEF! wilt daarin de rode draad zijn.

In Zaandam werkt Jessica Gal Sportartsen intensief samen met de fysiotherapeuten van LEEF!.

Heb je een blessure of klachten tijdens inspanning, wil je een sportkeuring of heb je een andere vraag over sport, beweging en gezondheid? Onze sportartsen Pieter Sengkerij en Liesbeth Lim staan op woensdag en donderdag voor u klaar.

Adres:

Brikstraat 4
1503 BK Zaandam
Tel: 088-2290999
Fax: 020-5241233
 
routebeschrijving